• Председателят на УС на ФК „Дуло“ Венцислав Димитров присъства на семинар за подновяване на треньорският си лиценз „С“ в периода 21-22.06.2021 г.
  • Върховният Административен Съд София взе ОКОНЧАТЕЛНО РЕШЕНИЕ в полза на ФК „ДУЛО“ срещу Министерството на младежта и спорта. Второто дело го загубихме, като в момента преценяваме какви стъпки можем да предприемем, за да докажем нашата правота! 
  • Въпреки пандемията и ограничителните мерките наложени заради вируса COVID-19, ФК „Дуло“ успя да завърши успешно шампионат 2020/2021 г. с четирите си гарнитури /Футбол 5, Футбол 7, Футбол 9 и Мъже/ в първенствата на ОС на БФС Видин. Оказа се, че в Област Видин само ОФК „Бдин 1923“ Видин има пет гарнитури. Останали четиринадесет отбора от областта са с по три или една /ФК „Дуло“ е тимът, в който са записали участие най-много момичета през сезона – 9/.
  • В четирите ни отбора за полусезона с картотеки са 61 деца и младежи от града и областта, а взелите участия в официални футболни срещи са 56 от тях /мъже – 30, Футбол 9 – 11, футбол 7 – 8 и футбол 5 – 7/.
  • Стадионът в село Иново се реновира, като ремонтните дейности се развиват с по бавен темп от очакваното. Надяваме се, и ще се стремим до началото на сезон 2021/2022 г. теренът и съблекалните да бъдат готови, за да използваме пълноценно съоръжението за тренировъчна и състезателна дейност.
  • Продължаваме да трениираме в салона на Оу „Христо Ботев“, като целта ни за 2021 г. е да анексираме договора за безвъзмездно ползване с Община Видин за пет години, да подменим настилката, да освежим интериора и да пооправим съблекалните до следващата есен /за година, от както започна да се използва салона са спортували над 100 деца и младежи от града и областта. Създали сме условия за практикуване на спортовете – футбол, баскетбол, волейбол, бадминтон, тенис на корт и тенис на маса/.

Футболен клуб „Дуло“ е пълноправен член на БФС /Български Футболен Съюз/, регистриран в Министерството на правосъдието, пререгистриран в Търговския регистър, регистриран в Министерството на младежта и спорта и притежаващ лицензирани треньорски кадри с лиценз „С“ от треньорската школа по футбол към БФС. Предоставени са ни с договор за безвъзмездно ползване от Община Видин стадион в село Иново, Община Видин /който вписахме в регистъра на спортните обекти към Министерството на младежта и спорта/ и физкултурният салон на ОУ „Христо Ботев“ в град Видин.