Ние от ФК „Дуло“ не изневерихме на себе си и успяхме отново да организираме и проведем втората по рода си Лятна футболна академия в град Видин.

На откриването присъстваха нашите нови приятели от МС „Дуло“ София, които бяха специалните ни гости, придали невероятно настроение. Подариха на децата емоцията от първият допир с мотора и по една фланелка с тяхното лого. Получи се прекрасно и незабравимо откриване на Академията.

Благодарим на всички, които се включиха в проекта и допринесоха за неговото реализиране. Няма да назоваваме имена, за да не изтървем някой.

Освен дейностите от миналата година /футбол, роботика, програмиране, приложни изкуства, вероучение, пожарна безопастност, басейн, психолог, футболни правила/ добавихме уроците по китара и посещението от децата на бомбоубежище в град Дунавци. Имаме си вече и талисман на отбора – лабрадорчето Ръсел.

Имахме проблеми с тренировъчния процес, заради ремонта на Колодрума, но получихме разрешение за клетката в ОУ „Иван Вазов“ и оправихме положението.

Всичко от Академия 2019 на ФК „Дуло“ е вече  история!